The Watcher – jännittävä ja epäilyksiä herättävä mysteeri sarjan muodossa

Kirjoittajan kuva

By Liisanna

Netflix-suoratoistopalveluun ilmestyi vuonna 2022 julkaistu, tositapahtumiin perustuva sekä todella jännittävä sarja: The Watcher – seitsemän jaksoa, kymmeniä epäiltyjä. Kuka on kaiken takana? Jäikö tekijä kiinni koskaan, mitä oikein tapahtui?

Onnellinen perhe muuttaa uuteen kotiin ja alkaa saamaan kirjeitä, naapurit ovat oudosti käyttäytyviä ja tuntuu kuin joku tarkkailisi perhettä kokoajan. Kirjeet muuttuvat uhkaavammiksi ja tapahtuu outoja asioita, jonka seurauksena taloon asennetaan valvontakamera-järjestelmä. Taloa myös vahditaan muutamia kertoja. Hälyt menevät itsestään päälle, joku tuijottaa ikkunasta ja kuuluu aseen laukauksia. Talon rakastamis-kerho, remontteja ei sallita, murha talossa – mitä ihmettä tapahtuu?

Sarjan traileri

The Watcher on tositapahtumiin perustuva sarja. Se on kiehtova, jännittävä ja outo sekä hieman ahdistava. Jokainen hahmo saadaan näyttämään epäilyttävältä, kuka on talon tarkkailija? Sarja on tehty niin, että epäilty vaihtuu kokoajan. Se antaa katsojalle johtolangan, mutta ei sittenkään – tarkkailija eli perheen piinaaja ei selviä sarjassa, se on jäänyt mysteeriksi myös oikeassa elämässä. Tarkkailija eli itse The Watcher ei ikinä jäänyt kiinni, se on yksi oudoimpia ratkaisemattomia rikoksia.Vastaa