Tiedätkö näyttelijä Johanna Puhakan – hänellä on uusia virityksiä meneillään

Kirjoittajan kuva

By admin

Johanna Puhakka, suomalainen näyttelijä, joka on tunnettu rooleistaan elokuvissa ”Risto Räppääjä ja pullistelija” (2018) ja ”Solsidan” (2017), sekä televisiosarjassa ”Syke”, on löytänyt uuden rakkauden. Puhakka, joka näytteli ”Salatut elämät” -sarjassa vuosina 2015-2019 ja joka tällä hetkellä nähdään ”Rantabaari” -sarjassa, on vahvistanut seurustelevansa Samuel Glassarin kanssa, joka on myös ”Rantabaari” -sarjan näyttelijä.

Vaikka pari on ollut yhdessä jo jonkin aikaa, he ovat pitäneet suhteensa melko matalalla profiililla julkisuudessa. Puhakka on vahvistanut tiedotusvälineille olevansa suhteessa, mutta ei ole antanut muita kommentteja suhteestaan Glassarin kanssa.

”Rantabaari” on ”Salatut elämät” -sarjan tekijöiden luoma draamasarja, jossa keskiössä ovat nuorten aikuisten monimutkaiset ihmissuhteet ja Helsingin kesä kaikkine houkutuksineen. Sarjassa seurataan nuorten päähenkilöiden villiä kesänviettoa, johon kuuluu kesätöiden lisäksi yöttömän yön kuumia bileitä, draamaa, rakastumisia ja juhlien jälkeisiä morkkiksia.

Rantabaarin kauden 6 hahmot

Rantabaari, kausi 6, Mari (Annika Junno), Ilari Koski (Nikolas Ilola), Imatra Koski (Venla Wallenius), Luukas Eerola (Tatu Arminen), Ville Fränti (Jaakko Wuolijoki), Patrik Merivirta (Ilkka Hautala), Sofia Alho (Hennariikka Laaksola), Mikael Tuominen (Jarno Jussila), Lara Berger (Anni Grönberg), Suvi Taivalsalo (Jaana Joensuu), Anssi Koski (Matti Leino), Friida Kettunen (Sara Grady), Alissa Nikkinen (Johanna Puhakka), Krista Eerola (Emilia Jansson), Iiris Eerola (Saara Kaskilahti), Venla Kortelainen (Jessica Öystilä), Mimosa Lindell (Joanna Wallinheimo), Eemeli Lammasniemi (Samuel Glassar), Olavi Kangas (Misa Nirhamo), Atso Manninen (Victor Paul), Johanna Järviaho (Sani Aartela), Nooa Järviaho (Anton Varpama-Taittonen).

Rantabaarin kesässä pizza paistuu ja lempi leiskuu, kun Johanna (Sani Aartela) johtaa Trissaa limoncellon voitelemana ja laulavaisella otteella. Johanna palkkaa remmiin veljenpoikansa Nooan (Anton Varpama-Taittonen). Laran (Anni Grönberg) ja Luukaksen (Tatu Arminen) kesä on jälleen yllätyksiä täynnä, keittiöpsykologille olisi enemmän kuin paljon töitä tarjolla.

Alissa (Johanna Puhakka) palaa kuvioihin Friida (Sara Grady) aisaparinaan, ja ensi töikseen Alissa tietenkin aiheuttaa maksimoidusti arjen harmia Anssille (Matti Leino). Onneksi Anssin serkut, kaksoset Imatra (Venla Wallenius) ja Ilari (Nikolas Ilola) auttavat miestä mäessä. Heillä on myös kesäpesti Trissassa.

Suvi (Jaana Joensuu), Ville (Jaakko Wuolijoki) ja Olavi (Misa Nirhamo) ovat löytäneet paikkansa elämässä edellisvuoden jättikriisin jälkeen. Miehet ovat ehkä jopa tietämättään valmiita uuteen rakkauteen, kun taas Suvi kuluttaa itseään Kristan (Emilia Jansson) asioita vatvomalla. Oman haasteensa peliin heittää Sofia (Hennariikka Laaksola).

Rantabaarin määrätietoisten naisten kyydissä saa kohtalokin olla nöyrästi hiljaa. Likaisten leikkien pelivälineeksi joutuvat vuorollaan Mikael (Jarno Jussila), Patrik (Ilkka Hautala) ja Atso (Victor Paul).

Iiris (Saara Kaskilahti) ja Eemeli (Samuel Glassar) ovat semihyvää pataa keskenään, mutta kuvitteliko joku oikeasti, että hurmaava Mimosa (Joanna Wallinheimo) ei ilmestyisi mestoille virittämään tunnelmaa mieleisekseen.

Venlan (Jessica Öystilä) kesä on lähes yliluonnollisen haastava. Kaikessa ylivertainen Nörtti-Mari (Annika Junno) taas on ihan itsessään haaste kenelle tahansa.Vastaa