Uuden Harry Potter -sarjan ilmestymisajankohta julki

Kirjoittajan kuva

By Lena

Warner Bros. Discoveryn viime vuonna ilmoittama odotettu Harry Potter -TV-sarja on vihdoin lähtemässä liikkeelle. Ohjelmasta paljastettiin äskettäin uusia yksityiskohtia, joten lue eteenpäin saadaksesi tietää kaiken Maxin Harry Potter -sarjasta sen julkaisupäivästä näyttelijäkaartiin.

Uskollinen sovitus kirjoista

Huhtikuussa 2023 Warner Bros. Discovery ilmoitti uuden Harry Potter -TV-sarjan luomisesta Maxille. Sarja, jota suunnitellaan kehitettävän kymmenen vuoden ajan, ja joka tulee kattamaan seitsemän kautta, on ”uskollinen sovitus” brittiläisen kirjailijan J.K. Rowlingin parhaiten myyvistä kirjoista.

”Olemme iloisia voidessamme tarjota yleisölle mahdollisuuden löytää Tylypahka aivan uudella tavalla”, sanoi HBO:n & Maxin sisältöjohtaja Casey Bloys lausunnossaan. ”Harry Potter on kulttuuri-ilmiö, ja on selvää, että ihmisillä on kestävä rakkaus ja jano Tylypahkan maailmaan. Yhteistyössä Warner Bros. Televisionin ja J.K. Rowlingin kanssa tämä uusi Max Original -sarja sukeltaa syvälle jokaiseen ikoniseen kirjaan, joista fanit ovat nauttineet kaikkien näiden vuosien ajan.”

Milloin Harry Potter -TV-sarja tulee ulos Maxilla?

Harry Potter -TV-sarjan on määrä saada ensi-iltansa Maxilla johonkin aikaan vuonna 2026. Warner Bros. Discoveryn toimitusjohtaja David Zaslav ilmoitti 23. helmikuuta 2024.

Zaslav kertoi olleensa Lontoossa muutama viikko sitten tapaamassa Rowlingia HBO:n ja Warner Bros. Television johtajien Casey Bloysin ja Channing Dungeyn kanssa.

”Vietimme todella aikaa J.K:n ja hänen tiiminsä kanssa”, Zaslav sanoi puhelussa Variety-lehden mukaan. ”Molemmat osapuolet ovat vain innoissaan tämän franchisen uudelleensytyttämisestä. Keskustelumme olivat mahtavia, emmekä voisi olla enemmän innoissamme siitä, mikä on edessä. Emme malta odottaa, että voimme seuraavan vuosikymmenen ajan jakaa uusia tarinoita faneille ympäri maailmaa Maxilla.”

Deadline raportoi helmikuussa 2023, että Warner Bros. kutsui luovia henkilöitä, kuten Martha Hillierin, Kathleen Jordanin, Tom Moranin ja Michael Lesslien, esittämään ideoita sarjalle.

”Se on mielenkiintoinen sekoitus brittejä ja amerikkalaisia, joista useimmilla on kokemusta työskentelystä suoratoistopalveluiden kanssa ja monet ovat ohjanneet projekteja sci-fi/fantasia-genressä”, sivusto kirjoitti lähteiden mukaan.

Keitä nähdään Harry Potter -TV-sarjan näyttelijäkaartissa?

Uuden Harry Potter -sarjan näyttelijäkaartin valintaa ei ole vielä julkistettu. On vahvistettu, että näyttelijäkaarti on täysin uusi verrattuna suosittuihin elokuviin, joissa pääosissa olivat Daniel Radcliffe, Rupert Grint ja Emma Watson.

Warner Bros. Television puheenjohtaja Channing Dungey kertoi Varietylle tammikuussa 2024, että lasten valinta on heidän seuraava askeleensa showrunnerin palkkaamisen lisäksi. ”Hankala osa ovat ensimmäiset kaksi kirjaa, joissa lapset ovat nuoremmalla puolella, noin 11 tai 12”, hän selitti.

Tuleeko kukaan alkuperäisistä näyttelijöistä mukaan?

Yhdenkään Harry Potter -näyttelijöistä ei odoteta palaavan TV-sovitukseen – ainakaan esittämään samoja hahmojaan. Englantilainen näyttelijä Matthew Lewis, joka esitti Neville Longbottomia kaikissa kahdeksassa Harry Potter -elokuvassa, paljasti, että hän on ”liian vanha esittämään Nevilleä uudelleen”. Hän sanoi kuitenkin haluavansa esittää eri hahmoa: Remus Lupinia, pimeyden voimilta suojautumisen professoria ja ihmissutta.

”Minua viehätti professori Lupin”, Lewis sanoi Harry Potter -paneelissa MegaConissa Orlando, Floridassa. Hän kunnioitti myös ”vertaansa vailla olevaa David Thewlista”, joka esitti Lupinia elokuvissa. ”Jos minun pitäisi yrittää, se olisi hahmo, jonka valitsisin”, Lewis paljasti.

Elokuvan pääosan esittäjä Radcliffe kertoi ComicBook.comille heinäkuussa 2024: ”Ymmärtääkseni he yrittävät aloittaa täysin puhtaalta pöydältä, ja olen varma, että uudet tekijät haluavat tehdä siitä omannäköisensä. Todennäköisesti he eivät halua selvittää, miten saada vanha Harry tekemään cameo jossain osassa sarjaa.”

Onko J.K. Rowling mukana Harry Potter -TV-sarjassa?

Kyllä, J.K. Rowling toimii Harry Potter -TV-sarjan Maxilla executive producerina. Kiistelty kirjailija on saanut kritiikkiä vuosien varrella tekemistään transyhteisöä koskevista kommenteista. Velhomaailmasta tutut tähdet, mukaan lukien Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint ja Eddie Redmayne, ovat kaikki ilmaisseet vastustavansa hänen lausuntojaan.

Viime vuonna Rowling vastasi Harry Potter -faneille, jotka sanoivat aikovansa boikotoida sarjaa hänen osallistumisensa vuoksi. ”Aktivistit yrittävät järjestää jälleen yhden boikotin työtäni vastaan, tällä kertaa ’Harry Potter’ -TV-ohjelmaan liittyen. Olen varautunut tähän hankkimalla suuren varaston samppanjaa”, Rowling kirjoitti X:ssä (entinen Twitter).

Maxin esityksen jälkeisessä Q&A-istunnossa Bloys kieltäytyi keskustelemasta Rowlingin henkilökohtaisista näkemyksistä. ”En usko, että tämä on oikea foorumi sille”, Bloys sanoi. ”Se on pääasiassa verkkokeskustelu, hyvin monimutkainen ja monia nyansseja sisältävä keskustelu, emmekä lähde tässä siihen. Prioriteettimme on se, mitä on tv-näytöllä.”

Bloys jatkoi, ”Ilmeisesti ’Harry Potter’ -tarina on uskomattoman myönteinen ja positiivinen, rakkaudesta ja itsehyväksynnästä kertova tarina. Se on meidän prioriteettimme.”

Pysy kuulolla saadaksesi lisätietoja uudesta Harry Potter -sarjasta Maxilla!Yksi kommentti artikkeliin ”Uuden Harry Potter -sarjan ilmestymisajankohta julki”

Vastaa