Arkkitehtuuriopiskelija Aura ja LEGO-urasta haaveileva Oskari veivät voiton LEGO Masters Suomessa

Kirjoittajan kuva

By admin

LEGO Masters Suomen voitto ratkesi sunnuntaina MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla, kun Aura ja Oskari kruunattiin uusiksi mestarirakentajiksi. Käteen jäi palkintojen lisäksi ohjelmassa tutustuneiden voittajien välinen aito ystävyys.

lego_masters_s02_e09_kuvaaja_elsi_ahonen1-1.jpg

LEGO Masters Suomen toisen tuotantokauden voittajiksi itsensä rakensivat Aura ja Oskari. Finaalissa heitä vastassa olivat porilaiset kaksoset Janette ja Jami sekä kouvolalaiskaverukset JP ja Jari. Finaalissa kilpailijat saivat rakentaa mitä tahansa – rajoituksia aiheen suhteen ei ollut. Rakennusaikaa oli 20 tuntia.

Voittaja ratkottiin äänestyksellä, johon osallistui muun muassa aiemmin kisasta tippuneet rakentajia, viime kaudelta tuttuja LEGO Masters -kilpailijoita, yleisövieraita ja ohjelman päätuomari Esa Nousiainen, jonka äänellä oli muita enemmän painoarvoa.

Jami ja Janette rakensivat eeppisen shakkitaiston, JP ja Jari kaihoisan, työttömän taikurin ja voittajat Aura ja Oskari hurmasivat merirosvosaarella ja merihirviöllä. Voittajakaksikko nappasi itselleen 10 000 euron palkintopotin, matkan Legolandiin sekä tietysti LEGO Masters -tittelin ja sen mukana tulevan LEGO-pokaalin.

lego_masters_s02_e09_jaakko_saariluoma_esa_nousiainen_kuvaaja_elsi_ahonen-1.jpg

”Auran ja Oskarin lopputyö oli sellainen, jossa esitettiin kokonaisvaltaisesti laajaa osaamisen kirjoa. Työ oli taitavasti teknisesti rakennettu, ja siinä oli 360-asteisesti katsottavaa. Tutkittavaa oli jokaisesta suunnasta, läheltä ja kaukaa”, tuomari Esa Nousiainen kertoo voiton avaimista.

LEGO-palikat yhdistivät  entuudestaan toisilleen tuntemattomat Auran ja Oskarin

lego_masters_s02_e09_aura_kangasniemi_oskari_naarajarvi_kuvaaja_elsi_ahonen1.jpg

Toisilleen entuudestaan tuntemattomat tamperelainen Aura ja rovaniemeläinen Oskari tapasivat ohjelman castingprosessin aikana. Yhteinen sävel löytyi nopeasti. Palkintojen lisäksi kisasta tarttui mukaan ystävyyssuhde.

”Palkinnot ovat hienoja, mutta Auraan tutustuminen oli paras asia, mikä kisasta jäi käteen”, Oskari summaa.

”Nyt tuntuu hassulta, että olen tutustunut Oskariin vasta tässä prosessissa. Hän on kuin kauan kadoksissa ollut pikkuveli. Hänestä tuli ikuinen LEGO-ystävä”, Aura kuvailee.

LEGO Masters -kisaa sekä Oskari että Aura kuvailevat raskaaksi, mutta samalla ihanaksi kokemukseksi. 

”Vaikka välillä oli vaikeaa, oli rakentaessa aina hauskaa. Olisin valmis lähtemään Auran kanssa uudestaan mukaan”, Oskari sanoo.

Voittorahat menevät Auralla ihan elämän perusjuttuihin, Oskarilla on mielessään hieman tarkempi lista.

”Ne menevät oman uran kehittämiseen, legoihin, vaapukkamehuun ja ehkä ruokaan.”

Ohjelman MTV:lle tuotti Endemol Shine Finland.


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Lego Master Suomi – joukkueet rakentavat mestariteoksia

Lego Masters Suomi on suosittu kilpailuohjelma, jossa tiimit kilpailevat luomalla upeita rakennelmia Lego-palikoista. Osallistujat osoittavat luovuuttaan, taitojaan ja tiimityötä rakentaessaan uskomattomia Lego-teoksia. Kilpailu vaatii mielikuvitusta, tarkkuutta ja nopeita ratkaisuja. Lego Masters on inspiroiva ohjelma kaikille Lego-faneille, jotka rakastavat nähdä palikoiden muuttuvan’

Mikä on dropshipping verkkokauppa?

Dropshipping -verkkokauppa on yksi nopeimmin kasvavista liiketoimintamalleista nykypäivän digitaalisessa maailmassa. Dropshipping mahdollistaa yrittäjille verkkokaupan perustamisen ilman tarvetta varastolle, tuotteiden pakkaamiselle tai lähetysten hallinnalle.

Uusi Samsuing Galaxy A13 – korkean suorituskyvyn laitteisto

Samsung Galaxy A13 :ssa on 6,6 tuuman Infinity V -näyttö 60 hertsin virkistystaajuudella. Puhelimen laadukas kamera yhdessä älykkään kuvankäsittelyn kanssa auttaa ottamaan eloisia ja teräviä kuvia. Samsung Galaxy A13 on myös varustettu 5000 milliampeerin akulla, joka antaa akulle jopa kahden päivän käyttöiän.

Google Pay – Vaivaton ja helppo tapa maksaa ostokset

Google Pay maksaminen on helppoa ja kätevää, kun haluat maksaa ostokset Android-laitteella kaupoissa, verkossa ja sovelluksissa nopeasti ja vaivatta.

Garmin Venu 2 Plus-GPS-älykello – Soita puheluita ja lähetä tekstiviestejä

Garmin Venu 2 Plus GPS-älykellolla voi soittaa puheluita sekä käyttää yhteensopivan älypuhelimen virtuaaliavustajaa tekstiviestien lähettämiseen, kysymysten esittämiseen, jne. Näiden yhteysominaisuuksien lisäksi Garmin Venu 2 Plus -malliston GPS-älykelloissa on kattavat terveys-, hyvinvointi– ja liikuntaominaisuudet ja paljon muuta.43 kommenttia artikkeliin ”Arkkitehtuuriopiskelija Aura ja LEGO-urasta haaveileva Oskari veivät voiton LEGO Masters Suomessa”

Vastaa