Hautalehdon toisella kaudella rituaalimurhat järkyttävät Porvoota – Hautalehto: Rakennus 31 alkaa MTV Katsomossa 15.2.

Kirjoittajan kuva

By admin

Katsojaennätyksiä ensimmäisellä kaudellaan rikkonut MTV-alkuperäissarja Hautalehto jatkuu MTV Katsomossa. Uudella kaudella rikoskomisario Antti Hautalehdon kädet ovat täynnä rituaalimurhilta vaikuttavia kuolemantapauksia. Hautalehto: Rakennus 31 nimiroolissa jatkaa Mikko Leppilampi.

hautalehto-rakennus31.jpg

Odotettu suursuosikki jatkuu MTV Katsomossa toisen kauden jaksoilla 15. helmikuuta. Christian Rönnbackan romaaneihin perustuva MTV-alkuperäissarja Hautalehto: Rakennus 31 seuraa, kun Porvoon poliisi ratkoo jälleen hyytävää murhatapausten vyyhtiä.

Rikoskomisario Antti Hautalehdon (Mikko Leppilampi) tiimiä haastavat rituaalimurhilta vaikuttavat kylmäävät kuolemantapaukset. Kaikki alkaa, kun eläkkeellä oleva psykiatri Broman löytyy elävältä keitettynä kylpypaljusta, ja poliisi saa kirjeen, jossa tekijä uhkaa ruumiita tulevan lisää. Huoli ja huhut vellovat Porvoon kaupungissa, ja myös poliisien ihmissuhteet punoutuvat entistä tiiviimmin osaksi tarinaa.

Sarjassa jatkaa edelliskaudelta tuttu liuta eturivin näyttelijöitä, kuten Onni Parviainen, Antti Reini, Oona Airola, Iikka Forss, Teijo Eloranta ja Marja Salo. Uusina kasvoina nähdään Jemina Sillanpää (Exit), joka näyttelee Hautalehdon keskittymistä häiritsevää, vankilasta vapautuvaa Suvi Vettenrantaa. Lauri Tanskanen (Lunastus) puolestaan nähdään ”Mestarina”, karismaattisena taidemaalarina ja taideyhteisön johtajana.

Käsikirjoituksesta vastaa edelliskauden tapaan Veli-Pekka Hänninen ja ohjaajana jatkaa Petri Kotwica. Sarjan on tuottanut MTV:lle Solar Films ja tuottajana on Rimbo Salomaa.

Traileri: https://www.mtv.fi/lyhyet/e54cfcbdfac6b59cb6ff

Hautalehto: Rakennus 31 jaksot:

hautalehto_rakennus_31_s02_eps1_4.jpg

1. Ruumiinmessu
Porvoon rannikolta löytyy ruumis, joten komisario Antti Hautalehto peruu pääsiäislomat. Taideväärennöksistä tuomittu Suvi pääsee vihdoin vapaaksi, mutta seuraileeko häntä joku?

hautalehto_rakennus_31_s02_eps2_4.jpg

2. Pääsiäiskokko
Metsähaudan sisältö yllättää paatuneet poliisit. Suvi on palannut tuttuun taideyhteisöön, jossa karismaattinen Mestari johtaa uskollisia seuraajiaan.

hautalehto_rakennus_31_s02_eps3_4-1.jpg

3. Hiljainen viikko
Uusi, pelottava löytö vuotaa medialle, ja Antti anoo apua Keskusrikospoliisista. Leenaa kiusaa epäilys, että Antilla saattaa olla vanhat suolat mielessä.

hautalehto_rakennus_31_s02_eps4_6-1.jpg

4. Hautis-passio
Kaappauksen uhria jäljitetään pitkin Itä-Uuttamaata. Jonna ja Tero tutkivat Mestarin liikkeitä, mutta kipinöikö heidän välillään muukin kuin kiivas poliisityö?

hautalehto_rakennus_31_s02_eps5_3-1.jpg

5. Pitkä perjantai
Epäillyn piinaavat kuulustelut eivät tuota toivottua tulosta. Kotona Leena ei tiedä, mitä uskoa: kiistattomia todisteita vai Antin vakuutteluja.

hautalehto_rakennus_31_s02_eps6_6-1.jpg

6. Via Dolorosa, Porvoo
Tutkijat ovat jo lähellä totuutta, mutta murhaajan piiloa ei vain löydy. Antti ja poliisit yrittävät viimeiseen asti pelastaa kaikki.

Hautalehto: Rakennus 31 on katsottavissa MTV Katsomo+ -tilauksella 15.2. alkaen. Ensimmäisellä viikolla sarjasta julkaistaan kaksi jaksoa, sitten jakso viikossa. Yhteensä jaksoja on kuusi. Yksi kommentti artikkeliin ”Hautalehdon toisella kaudella rituaalimurhat järkyttävät Porvoota – Hautalehto: Rakennus 31 alkaa MTV Katsomossa 15.2.”

Vastaa