Tässä ovat uudet UMK-juontajat, mukana kaksi täysin kokematonta

Kirjoittajan kuva

By Liisanna

Uuden Musiikin Kilpailu eli UMK saa vuonna 2024 uuden juontajakseen trion, heidät nähdään tehtävässä jo 10. tammikuuta, kun UMK-artistit julkistetaan suorassa tv-lähetyksessä.

Pääkaupunkiseudun johtava pop-festivaali Tikkurila Festivaali tarjoilee poppia ja tähtiä

Uuden Musiikin Kilpailu saa nyt uudet juontajat. Pilvi Hämäläinen, Benjamin Peltonen ja Viivi Pumpanen pääsevät tositoimiin ensi kertaa jo 10. tammikuuta, kun uudet vuoden 2024 UMK-artistit julkistetaan, suorassa lähetyksessä.

Pilvi Hämäläinen nousi koko kansan tietoon Putous-ohjelmasta, jonka jälkeen hän on näytellyt useissa sarjoissa sekä elokuvissa. Hän kertookin eläneensä vahvaa UMK- ja Käärijä-huumaa viime vuonna, koko kauden ajan.

– UMK:sta on viime vuosina tullut todella spesiaali juttu, ja edellisen viisukevään aikaan huomasin jälleen kerran miettiväni, että olisipa siistiä olla mukana. Päätin olla uikuttamatta kotisohvalla, tarjosin itseäni juontajaksi ja koekuvauksista lähtien tunnelma on ollut katossa. Vaikka itselläni on paljon kokemusta suorista lähetyksistä, on juontajana olo uutta ja erilaista, Pilvi kertoo.

Yksi viime vuoden UMK-artisteista: Benjamin Peltonen on iloinen, että on tänäkin vuonna mukana kilpailussa, kuitenkin täysin eri tavalla. Tällä kertaa hän saa jättää paineet pois, vaikka juontaminen jännittää myös. Benjamin tunnetaan lahjakkaana laulajana sekä myös Tanssii tähtien kanssa-kilpailun voitosta.

– Viime vuoden UMK oli uskomaton kokemus, ja halusin olla jollain tavalla mukana myös tänä vuonna. Koska olen syntynyt euroviisufaniksi, niin tällainen juontopesti on unelmien täyttymys! Varsinaiset juontajakokemukseni rajoittuvat ala-asteen joulujuhliin eli minulle tämä on innostava hyppy syvään päätyyn, Benjamin kertoo.

Juontaja ja näyttelijä Viivi Pumpanen arvostaa Uuden Musiikin Kilpailua, suuren luokan spektaakkelina, jossa hän haluaa ehdottomasti olla mukana. Hänet tunnetaan mm. ohjelmasta Posse sekä seikkailuistaan Biisonimafian seurassa – komediasta siis.

– Helmikuun kilpailu on jännittävä kilpailijoille ja katsojille, joten voin vain kuvitella juontajan kutkuttavan tunteen sinä iltana. Isot hetket ovat myös sellaisia mistä oppii paljon, ja odotan tätä kokemusta myös siitä näkökulmasta. Ja toki odotan myös yhteistyötä Pilvin ja Benkun kanssa – meidän kolmikossa on erittäin positiivinen viba, Viivi sanoo.

UMK-artistit julkistetaan 10. tammikuuta TV1-kanavalla, Yle Areenassa ja UMK:n Youtube-kanavalla. Uuden Musiikin Kilpailu 10. helmikuuta.2 kommenttia artikkeliin ”Tässä ovat uudet UMK-juontajat, mukana kaksi täysin kokematonta”

Vastaa